FlatOut 2 myynyt jo miljoona kappaletta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen pelisuosikki FlatOut 2, eli miljoona kappaletta myyneen FlatOut -romurallipelin jatko-osa, on saavuttanut edeltäjänsä asettaman miljoonan myydyn kappaleen rajapyykin.

Mainion myyntimenestyksen lisäksi suomalaispeli on menestynyt hyvin myös muilla rintamilla. Peli valittiin Yhdysvalloissa IGN.comin äänestyksessä vuoden 2006 parhaaksi PS2-ajopeliksi ja X-Play -ohjelmassa vuoden ajopeliksi.

– Valinta vuoden 2006 parhaaksi ajopeliksi kahden erittäin merkittävän median toimesta oli kaikille Bugbearilla uskomattoman hieno hetki. Emme odottaneet voittoja ollenkaan, sillä samoista tunnustuksista kisasivat monet muut, kerrassaan mahtavat ajopelit, peliyhtiön Jussi Laakkonen hehkutti tuolloin.

Suomalaisen Bugbear Entertainment:n kehittämää ja brittiyhtiö Empire Interactiven julkaisemaa FlatOut -pelisarjaa on siis myyty yhteensä jo kaksi miljoonaa kappaletta. Pelisarjan kolmas osa on nimeltään FlatOut Ultimate Carnage.