Kirka Babitzin haudattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkoaamuna menehtynyt laulaja Kirill ”Kirka” Babitzin on saatettu haudan lepoon. Babitzinin hautajaiset järjestettiin läheisten läsnä ollessa tänään perjantaina kello 11.00 Helsingin ortodoksisen seurakunnan hautausmaan Profeetta Eliaan kirkossa. Perinteiden mukaisen siunaustilaisuuden piti isä Mitro Repo.

Kirka laskettiin samaan hautaan, jossa jo lepää hänen veljensä Sammy. Hautapaikka sijaitsee Helsingin ortodoksisella hautausmaalla lähellä papiston hautoja.

Kirka Babitzinin omaiset pyytävät saada kiittää kaikkia suomalaisia niistä lukuisista tervehdyksistä, joita he ovat saaneet yllättävän poismenon johdosta. Ystävien ja ihailijoiden osoittama myötätunto on ollut omaisille surutyössä erittäin merkittävää.

Kirkan muistoksi pidetään kaikille avoin muistojumalanpalvelus Uspenskin katedraalissa Helsingissä lauantaina 10.3.2007 klo 12.00.

Mahdolliset Kirkan muistoa kunnioittavat tervehdykset voi osoittaa Kirill Babitzinin säätiölle. Kirkan 50-vuotispäivänä vuonna 2000 perustettu säätiö tukee alle kouluikäisten lasten musiikkiharrastusta. Säätiö on lahjoittanut äänentoistolaitteita ja musiikkivälineitä jo lukuisille päiväkodille. Yhtenä säätiön päämääränä on perustaa Helsingin Kruununhakaan lasten yhdistetty musiikki-, kuvataide- ja tanssikeskus.