Jack Bauer tuhosi kännissä figuurinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24 -televisiosarjan päätähti Jack Bauerista julkaistaan oma actionfiguuri myöhemmin tänä vuonna. Pikku-ukko olisi tosin julkaistu jo paljon aikaisemmin, ellei Bauerin roolissa nähtävä Kiefer Sutherland olisi ystäviensä kanssa juovuspäissään tuhonnut sen prototyyppiä.

– Otimme nuken mukaan pitämään hauskaa eräänä iltana. Joimme muutamia drinkkejä, ja istuimme ravintolan nurkkapöydässä. Aloimme kiduttaa nukkea yhdentoista maissa illalla, ja kahdelta yöllä sytytimme ukon tuleen parkkipaikalla, Sutherland paljasti Star -julkaisulle.

Figuuria valmistava yhtiö ei pitänyt tapausta kovin hauskana, sillä kyseessä oli lelun ainoa mallikappale, joka oli vain hyväksyttävänä Sutherlandilla. Tähti itse ei pitänyt tapausta kovin vakavana.

– Kun heräsimme seuraavana aamuna, lelusta oli jäljellä vain kasa vahaa. Sen vaatteet eivät palaneet, mikä oli minusta aika coolia.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat