Julkkisten Big Brother loppui – kiistely jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannissa päättyi äskettäin julkkisten tähdittämä Celebrity Big Brother -kilpailu, jonka voiton vei rasismikohun saattelemana intialaisnäyttelijä Shilpa Shetty. Tuo kohu on nyt käsitelty loppuun, mutta uuden kiistan on aiheuttanut kisassa toiseksi tullut Jermaine Jackson.

Shettyä rasistisesti nimitelleen Jade Goodyn mielestä Jackson nimitteli häntä valkoiseksi roskasakiksi kilpailun aikana. Jermaine on kuitenkin kiistänyt syytökset ja todennut, että kommentin sanoi näyttelijä Dirk Benedict, joka viittasi Shettyn rasismitapaukseen.

– Tehdään tämä nyt kerralla selväksi kaikille. Minä en nimitellyt Jade Goodya valkoiseksi roskasakiksi. Kommentin sanoi Dirk Benedict. Haluan korjata asian, koska minut on kasvatettu siten, että ketään ei saa nimitellä, Jackson kertoi kampanjansa avajaistilaisuudessa.

Jackson puolusteli Goodya ja muita nimittelijöitä toteamalla, ettei usko tapahtumilla olleen todellisuudessa rasistisia tarkoitusperiä. Hänen mukaansa kyse oli ihan tavallista kiusaamisesta.

– Mikäli he olisivat rasisteja, he eivät olisi edes tulleet taloon, eivätkä istuneet samassa pöydässä kanssamme tai käyttäneet samaa wc-istuinta. Sellaista on oikea rasismi parhaimmillaan.