Kaapelikanavat viikonloppuna ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi siirtyy digitelevision aikakaudelle tämän vuoden elokuussa. Maksu-tv-operaattorit uskovat muutoksen tuovan lisää asiakkaita myös maksullisille kanaville, kun digiboksi tulee jokaiseen kotitalouteen. Tällä hetkellä maksullisten kanavien katsomiseen tarvittavia ohjelmakortteja on jo yli 200.000 taloudessa.

– Maksu-tv on kasvanut Suomen kaapeliverkoissa viimeiset kaksi vuotta erittäin kovaa vauhtia. Digiaika on moninkertaistanut kaapeliverkkojen maksu-tv-kanavien määrän, mikä merkitsee samalla yhä monipuolisempaa tarjontaa, Kaapelitelevisioliiton toimitusjohtaja Jyrki Ojala iloitsee.

Ensi viikonloppuna kansalaiset voivat tutustua maksullisten kanavien tarjontaan ilmaiseksi, kun Kaapelitelevisioliitto ja suomalaiset kaapelitv-yhtiöt tarjoavat Cable Open! -tempauksen. Markkinointitapahtuma avaa ilmaiseksi noin 80 maksullista kaapelikanavaa perjantai-illasta kello 18 alkaen maanantaiaamuun kello 8 saakka.

Staran katsauksen mukaan kanavien ohjelmistosta löytyy viikonloppuna esimerkiksi elokuvat Mr & Mrs Smith, Maailmojen sota, Kuokkavieraat, Million Dollar Baby ja Painajainen perheessä sekä rutkasti laatudokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua.

Edellisen kerran samankaltainen tempaus toteutettiin isänpäivän viikonloppuna.