Kylie Minogue sai oman museonäyttelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikäli olet lähiaikoina suuntaamassa Lontooseen, lienee paikallaan varata ajoissa liput Victoria ja Albert -museoon. Siellä on parhaillaan käynnissä näyttely, jonka aiheena on Kylie Minogue. Näyttelyn aineisto on koottu Kylien yhdeksältä kiertueelta, ja se on jo nyt lyönyt ennakkovarauksillaan museon ennätykset.

Esillä on upeita asuja ja hattuja, joihin supertähti on sonnustautunut maailmankiertueillaan ja musiikkivideoillaan. Mukana on myös materiaalia viimeiseltä kahdelta vuodelta, kun Kylie sairasti rintasyöpää ja joutui vetäytymään keikkalavoilta. Lisäksi mukana on asuja Neighbours -televisiosarjasta, joka teki Kyliestä tähden 80-luvulla.

Näyttelyn avasi tietenkin aussitähti itse. Avajaisjuhlallisuudet muistuttivat enemmän elokuvan ensi-iltaa kuin museon avajaisia. Kylie Minogue tutustui näyttelyyn ennen sen avaamista yksityisellä kierroksella.

– Olen kertakaikkiaan sanaton. Tunne on hyvin erikoinen, olen otettu ja ihastunut, Kylie ihasteli näkemäänsä The Sun -lehdelle.

Kylie ei kommentoinut sanallakaan viime viikonloppuna julkistettua eroaan Olivier Martinezista. Minogue on yksi harvoista supertähdistä, jolla on ollut ykköshittejä kolmella eri vuosikymmenellä.