Madonna veti lärvit prinssin seurassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna ja hänen miehensä Guy Ritchie juhlivat toissayönä Lontoon yössä. Kaupungin tämän hetken kuumimmassa yökerhossa pariskunta tapasi Prinssi Harryn, jonka kanssa he keskustelivat pitkään. Puheenaiheena oli paikalta tihkuneiden tietojen mukaan Madonnan adoptiolapsi David ja afrikkalaiset orpolapset.

Prinssi liikuttui Madonnan puheista lähes kyyneliin saakka. Hän kertoi pariskunnalle myös kuinka hänen tyttöystävänsä Chelsy välittää Afrikan orpolapsista. Lopulta keskustelu kääntyi kevyempiin aiheisiin, ja Madonna antoi Harrylle kunto-ohjeita ja he vertailivat toistensa treenituloksia.

Harry ei nauttinut julkkisjuhlissa juurikaan alkoholia, mutta 48-vuotias Madonna kaatoi kurkkuunsa molempien edestä kuohuvaa. Harry poistui paikalta takaoven kautta mustaan taksiin, kun hänen virallinen autonsa odotti hämäyksenä yökerhon edustalla. Madonna poistui ravintolasta lopulta horjahdellen ja miehensä tukemana.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat