Orlando Bloom sekoili lentokoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom aiheutti taannoin välikohtauksen lentokoneessa. Buenos Airesiin matkalla ollut näyttelijä ei totellut lentohenkilökunnan käskyjä, vaan puhui puhelimeensa kun kone oli jo odottamassa lähtölupaa kiitotiellä. Lopulta Bloom kuitenkin suostui sulkemaan puhelimensa.

British Airwaysin henkilökunta raivostui lopulta tähdelle, kun hän otti puhelimensa uudelleen esiin välittömästi lentokoneen renkaiden kosketettua kiitotietä välilaskussa.

– Hän aiheutti toisen kohtauksen, kun lentokone laskeutui Sao Pauloon ottamaan lisää matkustajia. Hän käveli edestakaisin matkustamossa puhelimensa kanssa ja puhui äänekkäästi siitä, että hän haluaa kotiinsa salaisen puhelinnumeron, matkustaja kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

Pirates Of The Caribbean -elokuvien tähti viettää tällä hetkellä hieman rauhallisempia aikoja työrintamalla, kun hänellä ei ole tiettävästi yhtään elokuvaa työn alla. Piraattielokuvien kolmannen osan kuvaukset on jo tehty, ja elokuva saa ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna.