Ari Koivunen ylivoimaisesti Idols-finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols -semifinaali jatkui eilen kolmannella pienryhmällä, josta finaaliin pääsi Ari Koivunen. Nuori lahtelainen keräsi ennätykselliset 86 prosenttia annetuista äänistä. Toiseksi ryhmässä tuli Markus Pätsi 6% äänimäärällä. Ari oli innoissaan pääsystään finaaliin.

Myös tuomaristo oli yksimielisesti Koivusen jatkoon pääsyn kannalla. Koivunen esitti kilpailukappaleenaan Billy Joelin Piano Man -kappaleen, mutta finaaleissa hän lupasi tarjota kansalle hieman raskaampaa musiikkia.

– Finaaleissa tullaan kuulemaan heviä. Olen vieläkin ihan jäässä tuosta prosenttimäärästä, Hevi-Ari -lempinimeä kantava mies kommentoi.

Ari Koivusen lisäksi finaaliin ovat tähän mennessä selvinneet Kristiina Brask ja Panu Larnos. Tulevan sunnuntain semifinaalissa ovat vuorossa tytöt. Ryhmässä esiintyvät Jannika Bergroth, Piret Reppo, Marina Korelin ja Johanna Hämäläinen.