Irina palaa uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia hittejä kahdelta albumiltaan lohkaissut Irina on saanut valmiiksi kolmannen albuminsa, joka julkaistaan 28. maaliskuuta. Levyn nimeksi on tulossa Liiba Laaba, ja albumin linja on jo nimensä mukaisesti ”vähemmän ryppyotsainen”.

Liiba Laaba tehtiin omassa pienessä tutussa piirissä musiikista kansiin asti. Ryppyotsaisuus jätettiin vähemmälle, ja tästä syystä prosessi oli varsin hauska ja vapauttava. Toivottavasti rento tunnelma sekä kuuluu että näkyy. Itsellä levy ainakin saa hymyn kasvoille ja lantion liikenteeseen, Irina itse kuvailee levyntekoprosessia.

Soundillisesti uusi levy on edeltäjiään rockimpi ja rosoisempi albumi. Uudella albumilla on kaikkiaan 11 kappaletta, jotka ovat Toni Wirtasen, Egotripin Knipin ja Irinan yhtyeen käsialaa. Yhä vahvemman roolin sanoittajana ottanut Irina on sanoittanut yli puolet albumin kappaleista, mutta levyllä kuullaan tutuksi tulleeseen tapaan myös Toni Wirtasen tekstejä. Levyn on tuottanut Jyrki Tuovinen.

Levyn ensimmäinen single on nimeltään Pokka. Kappale on Toni Wirtasen sävellys, sanat ovat Irinan ja Toni Wirtasen yhteistyötä.

Maaliskuussa Irina on kiertueella Pohjois-Suomessa seuraavasti:

Pe 02.03. Hotelli Kuusamo, Kuusamo

La 03.03. Umpitunneli, Tornio, Tornio

Su 04.03. Hullu Poro Areena, Sirkka

Ma 05.03. Kylpylähotelli, Luosto

Ti 06.03. Äkäshotelli, Äkäslompolo

To 08.03. Hullu Poro Areena, Sirkka

Pe 09.03. Night Doris, Vaakuna, Rovaniemi

La 10.03. Saariselkä, Tunturihotelli, Saariselkä

Su 11.03. Hullu Poro Areena, Sirkka

Pe 23.03. Ski Bistro, Rukatunturi

La 24.03. Ski Bistro, Rukatunturi