Hanna Pakarinen Suomen euroviisuedustajaksi

Euroviisut · Stara.fi

Suomen edustajaksi vuoden 2007 Euroviisuihin on tänään valittu Hanna Pakarinen, joka edustaa Suomea kappaleella Leave Me Alone.

Vedonlyöjien selkeä ennakkosuosikki Suomen edustajaksi oli Lovex. Toiseksi suosituin vedonlyöntikohde oli Hanna Pakarinen. Muiden finalistien kertoimet olivat kaukana tästä kaksikosta, sillä kolmanneksi suosituimman Jann Wilde and Rose Avenuen kerroin on jo 15,00. Heikoimmilla olivat Jani and The Jetsetters ja Jukka Kuoppamäki, joiden kertoimet olivat peräti 41,00.

Eurovision laulukilpailun finaali järjestetään Helsingin Hartwall Areenalla 12. toukokuuta ja televisioidaan suorana lukuisiin maihin. Varsinainen viisutoiminta alkaa kuitenkin Helsingissä jo 7. toukokuuta, kun viisut julistetaan avatuksi Finlandia-talossa. Euroviisut juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko Leppilampi.