Dreamgirls -elokuvan tekijät pyysivät julkisesti anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensi-iltansa tänään saavan Dreamgirls -elokuvan tekijät ovat pyytäneet julkisesti anteeksi legendaariselta Motown -levy-yhtiöltä. DreamWorks -tuotantoyhtiö julkaisi koko sivun anteeksipyynnöt Hollywood Reporter ja Daily Variety -lehdissä.

Oscar -ehdokkaana oleva elokuvan tuotantoyhtiö pahoitteli sekaannusta, joka on syntynyt siitä, että elokuva on sekoitettu tositapahtumiin. Motownin tiedottaja kertoi äskettäin kuinka useat yhtiön artistit olivat pahoittaneet mielensä elokuvan takia ja kuinka elokuva oli asettanut levy-yhtiön huonoon valoon.

Ilmoituksissa todettiin, että koko elokuva on mielikuvituksen tuotetta.

– Dreamgirls on fiktiota, ja se on samalla kunnianosoitus Motownille. Pahoittelemme Mr. Gordylle ja kaikille muillekin asianosaisille, jos mielikuvituksen tuotetta oleva elokuvamme on aiheuttanut sekaannusta. On tärkeää, että ihmiset ymmärtävät, että todellisen Motownin tarina on vielä kertomatta.

Eddie Murphy esittää elokuvassa roolia, jonka on epävirallisesti väitetty perustuvan Motownin perustajaan, Berry Goodyyn.