Manageri: Britneyn itsemurhahuhut ovat täyttä roskaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen useissa suomalaisissakin medioissa uutisoitiin näyttävästi Britneyn yrittäneen itsemurhaa samana päivänä kun hän ajoi päänsä kaljuksi. Vaikka Britney on toilaillut viime päivinä rajustikin, niin itsemurhaa hän ei sentään ole yrittänyt. Tähden manageri Larry Rudolphin mukaan väitteet moisesta ovat täyttä roskaa.

– Väitteet eivät pidä lainkaan paikkaansa. Hän on parhaillaan vieroitushoidossa, ja on äärimmäisen pettynyt siihen, että useat mediat levittävät hänestä täysin perättömiä juttuja samalla kun hän itse yrittää päästä kuntoon, Rudolph kertoi.

Britneyn Entinen aviomies Kevin Federline vieraili eilen kolmatta kertaa vieroituksessa olevan poptähden luona Promises -klinikalla Kaliforniassa. Myös Britneyn vanhemmat tukevat nyt tytärtään kaikin mahdollisin keinoin. Spearsin ja Federlinen huoltajuuskiista on jäähyllä ainakin niin kauan, kunnes Britney pääsee vieroituksesta.

Suomalaiset iltapäivälehdet väittivät Britneyn yrittäneen itsemurhaa esimerkiksi heittäytymällä auton alle ja uhanneen ottaa yliannostuksen lääkkeitä. Amerikkalaislähteistä alkunsa saaneet tiedot ovat siis Britneyn lähipiirin mukaan valheellisia.