Brittipoppari auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari James Blunt oli lauantaina mukana Hollywoodissa tapahtuneessa auto-onnettomuudessa, jossa yksi mies loukkaantui. Onnettomuus sattui kahden maissa aamuyöllä leffa-agentti Bryan Lourdin asunnon ulkopuolella Hollywoodin länsiosassa.

Talossa oli parhaillaan käynnissä Oscar-ennakkojuhlat, ja julkkisjuhlissa oli mukana myös Blunt yhdessä malli-tyttöystävänsä Petra Nemcovan kanssa. Poliisi vahvisti The Sun -lehdelle, että Blunt oli mukana myös kolarissa, mutta ei tarkentanut popparin roolia tapauksessa.

– Voin vahvistaa vain sen, että James Blunt oli mukaan liikenneonnettomuudessa, jossa auto ajoi miehen jalan yli, poliisi Norma Eisenman vahvisti lehdelle.

Torstaina James Blunt juhlisti 32-vuotispäiväänsä Hollywoodin Soho House -ravintolassa.