Bloggari oikeuteen Jennifer Anistonin paljastuskuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Hollywood-bloggari Perez Hilton, oikealta nimeltään Mario Lavandeira, joutuu vastaamaan oikeudessa siitä, että julkaisi verkkosivustollaan näyttelijä Jennifer Anistonin valokuvan, jossa tähti oli yläosattomissa. Kuvan alkuperää ei ole pystytty selvittämään, mutta se on peräisin The Break Up -elokuvan kuvauksista.

Oikeusjutun nosti Anistonin puolesta elokuvan tuotantoyhtiö Universal City Studios Productions LLLP, jonka mukaan kuva on saatu haltuun ja julkaistu laittomasti. Kuva on otettu, kun Aniston kuvasi yläosattomissa elokuvaan kohtausta, joka kuitenkin leikattiin elokuvan lopullisesta versiosta.

Lavandeira ei ole suostunut kommentoimaan syytettä. Edellisen kerran Aniston oli oikeudessa valokuvistaan vuoden 2005 lopulla, kun valokuvaaja Peter Brandt kuvasi tähden yläosattomissa tämän kotipihalla. Riita sovittiin oikeuden ennen sen päätymistä oikeuteen.