Britneyn ex-mies: Harrastimme ryhmäseksiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin entinen aviomies Jason Alexander on viimein avautunut suhteestaan supertähteen. Spearsin ensimmäinen aviomiehes ehti vuonna 2004 olla Spearsin kanssa naimisissa vain 55 tuntia, mutta ehti kokea tuona aikana kaikenlaista.

Lapsesta saakka Britneyn tunteneen Alexanderin mukaan hän ja Britney harrastivat usein ryhmäseksiä. Huumeiden- ja alkoholinhuuruisten orgioiden kolmantena pyöränä oli yleensä naispuolisia tanssijattaria

– Hän strippasi itsensä täysin alastomaksi ja tanssi pöydällä yhdessä tanssijoiden kanssa. He puristelivat hänen rintojaan ja takapuoltaan. Näin kun hän siirtyi sen jälkeen makuuhuoneeseen naispuolisen tanssijan kanssa, Alexander kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

– Kuka tahansa mies haluaisi nähdä alastomat naiset tekemässä sitä, ja juuri sitä suljettujen ovien takana juuri tehtiin. Britney ja hänen tyttönsä lesboilivat, joten otin housuni pois ja menin mukaan. Nautin joka sekunnista.

Samaisessa haastattelussa Jason totesi pelkäävänsä, että Britneylle käy kuin Anna Nicole Smithille, ellei häntä saada hoidettua kuntoon.