Euroviisuihin tulossa tuhansia lisälippuja

Euroviisut · Stara.fi

Helsingissä järjestettävän Eurovision laulukilpailun 2007 ennakkonäytöksiin tulee myyntiin lisää lippuja torstaina 1. maaliskuuta. Liput vapautuvat virallisten kotimaisten ja ulkomaisten faniorganisaatioiden lippukiintiöistä, joiden lunastusajat menivät umpeen helmikuun lopussa.

Myyntiin tulevat liput ovat ns. ykköskategorian lippuja eli ne ovat parhailla paikoilla estradin edessä areenan etupermannolla. Lippujen hinnat määrittää se, mistä ennakkonäytöksestä on kyse. Enimmillään myyntiin vapautuvia lippuja on peräti 700 kappaletta näytöstä kohden.

Sekä ennen semifinaalia (10.5.) että ennen finaalia (12.5.) on kolme ennakkonäytöstä. Ennakkonäytökset ovat äänestystä lukuun ottamatta samanlaiset kuin televisioitavat semifinaali tai finaali. Semifinaalissa esiintyy 28 eri maan artistia, joista 10 edustajaa suoriutuu finaaliin. Lopullisesta voitosta finaalissa kilpailee 24 eri maan artistia. Suomen edustaja, Hanna Pakarinen, menee suoraan finaaliin.

Semifinaali ja finaali tulevat olemaan kaksi erilaista show’ta erilaisine avaus- ja väliaikanumeroineen. Molemmat tilaisuudet juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko Leppilampi.