DJ-väki kokoontuu Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään järjestetään Tampereella tiskijukkien Winter DJ Meeting -tapahtuma. Tilaisuudessa palkitaan DJ-vuosiäänestyksen voittajat ja keskustellaan esimerkiksi dancemusiikin tulevaisuudesta ja digitaalisen musiikin laillisesta soitosta.

Tiskijukkien ja alan intohimoisten harrastajien yhteisiä tapaamisia on järjestetty 80-luvulta lähtien. 90-luvun lopulla hiipunut DJ Meeting -perinne elvytetään nyt tiskijukkien kunniagallerian, DJ Hall Of Famen kotiluolassa, Tabu-klubilla Tampereen keskustassa.

Tänään sunnuntaina kello 15.00 alkavassa koko päivän kestävässä tapahtumassa esiintyvät esimerkiksi DCX, Chorale, Dacia, Martina Aitolehti ja Antti Kleemola. Keikat alkavat kello 18.30. Tapahtuma on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Liput maksavat 15 euroa.