Amerikkalaislehti: The 69 Eyes on kuuma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan yhdysvaltalaisen New York Post -lehden verkkosivusto hehkutti viime viikolla suomalaista The 69 Eyes -yhtyettä. Lehti listaa viikoittain kuumimmat asiat ja aiheet, ja suomalaisyhtye sijoittui listan kakkoseksi heti Victoria ja David Beckhamin jälkeen.

Viikon kuumin asia oli Beckhamien tuleva tosi-tv-sarja, mutta hyvänä kakkosena lehden toimittajat Raakhee Mirchandani ja Maxine Shen listasivat ”Vampyyrirockin” ja suomalaisyhtyeen uuden Angels -albumin.

– Helsingin vampyyrit, eli The 69 Eyes -yhtye, julkaisevat tiistaina uuden albuminsa Angels. He mainitsevat Jessica Simpsonin, Lindsay Lohanin ja Madonnan singlellään Perfect Skin. Heidän hauska Frankenhooker -kappaleensa on omistettu zombieprostituoiduille, parivaljakko hehkutti.

The 69 Eyesin jälkeen listalla oli vielä esimerkiksi David E. Kelleyn uusi televisiosarja, Beyoncen paluu, Britney Spearsin barbie-nukke ja Buffy Vampyyrintappaja -sarjan kahdeksas tuotantokausi.

New York Post on vuonna 1801 perustettu sanomalehti, joka on nykyisin osa australialaisen mediamoguli Rupert Murdochin omistamaa News Corporation -yritysrypästä.