Hausmyllyn on-off -ura jatkuu sittenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Discokansaa 90-luvun alkupuolella tanssittanut Hausmylly ei ole vieläkään suostunut kuopattavaksi useista yrityksistä huolimatta. Edellisen kerran yhtye hajosi vakaviin sisäisiin erimielisyyksiin tammikuussa. Silloin yhtye ilmoitti hajonneensa lopullisesti. Toisin kuitenkin kävi.

Nyt Hausmylly kertoo blogissaan, että yhtye jatkaa toimintaansa lähes alkuperäisellä kokoonpanoolla, kun sen riveihin on palannut myös Suomen virallisena mainosäänenä tuttu Jari ”Drome” Karjalainen. Lisäksi keikoilla kuullaan myös naisääntä.

– Hausmylly jatkaa olemistaan uudella kokoonpanolla 20.4 alkavan kiertueen myötä. Bändiin kuuluu jatkossa perusjätkistö: Drome (Jari), Micky (Mika), Enzo (Hannu) Jakke (Jarmo), Psyko (The original Hausmylly Pekka Mykkänen). Lisäksi Laulunlahjoja omaksunut Mari tulee olemaan uudella levyllä mukana laulajan vaativassa hommassa (kun puhutaan meidän vaatimustasosta), yhtyeen blogissa kerrotaan.

Hausmylly nousi hittiyhtyeeksi heti ensimmäisellä Schysteemi -singlellään vuonna 1990. Yhtye tehtaili hittejä oikein urakalla, kunnes ura kääntyi jyrkkään laskusuuntaan vuosikymmenen puolivälissä. Hausmylly on sittemmin yrittänyt paluuta useammakin kerran, mutta tuloksetta.