Snoop Doggia ei päästetty Britanniaan – keikat vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta käynnistyneen P. Diddy & Snoop Dogg -kiertueen kaikki brittikeikat ovat viimeksi mainitun osalta vaakalaudalla, kun Snoop Doggia ei päästetty maahan. Hänelle kieltäydyttiin myöntämästä viisumia, koska hiphop-tähti pidätettiin viime vuonna väkivaltaisen käyttäytymisen takia ja hän sai porttikiellon Britanniaan.

Stara uutisoi viime vuoden toukokuussa kuinka Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, sai porttikiellon Britanniaan hänen riehuttuaan Heathrowin lentokentällä Lontoossa.

Mellakka alkoi, kun Snoop Dogg ei saanut ottaa 30 hengen ryhmäänsä British Airwaysin ensimmäisen luokan vip-tiloihin. Kahakassa seitsemän poliisia sai lieviä vammoja ja yhdeltä murtui käsi. Kahakan lisäksi maahantulokieltoon vaikuttivat myös artistin kotimaassaan Yhdysvalloissa tekemät huumausaine- ja ampuma-aserikokset.

Diddyn ja Snoopin oli määrä heittää Britanniassa yhteensä viisi keikkaa. Joka tapauksessa keikat järjestetään, mutta mikäli asiaa ei saada ajoissa sovittua Britannian viranomaisten kanssa, brittikeikoilla nähdään lavalla vain P. Diddy.

Stara julkaisee tänään P. Diddyn ja Snoop Doggin lehdistötilaisuuden kokonaisuudessaan podcastina. Kuuntele Diddyn ja Snoopin jutustelut sensuroimattomana tästä kello 15.00 jälkeen.