Kylie Minogue deittailee nuorta nyrkkeilijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue erosi tammikuun lopussa ranskalaisesta miesystävästään, näyttelijä Olivier Martinezista. Nyt Kylie on ilmeisesti päässyt yli vaikeasta erosta, sillä hänet on bongattu deittailemassa nuorta nyrkkeilijälupausta.

38-vuotias Kylie ja 26-vuotias David Haye on nähty viettämässä aikaa romanttisissa tunnelmissa. Davidin kerrotaan auttaneen poptähteä myös tämän fyysisen kunnon palauttamisessa rintasyövästä parantumisen jälkeen.

– Kylien sydän särkyi, kun hän ja Olivier erosivat, ja hän tarvitsi ystävää enemmän kuin koskaan. David on ollut Kylien tukena ja nyt Kylie on hänen lähin naisystävänsä. He ovat käyneet yhdessä ulkona ja David on muutenkin piristänyt Kylietä, kun hän on ollut alamaissa, lähde kertoi People -lehdelle.

Kylie Minogue on yksi harvoista poptähdistä, joilla on ollut listaykkösiä kolmella eri vuosikymmenellä.