Eva Longorian mies rap-uralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydellisen naiset -sarjasta tuttu näyttelijä Eva Longoria voi jatkossa rentoutua kotonaan tulevan aviomiehensä musiikin tahdissa. Koripalloilija Tony Parker on nimittäin laajentanut toimenkuvaansa urheilusta hiphopin saralle.

The San Antonio Spurs -joukkueen tähti seuraa rap-urallaan Shaquille O’Nealin jalanjälkiä julkaisemalla hiphop-levyn. Levyn nimi on Balance-toi, ja se on jo julkaistu Ranskassa. Levyllä kuullaan vierailemassa esimerkiksi Jamie Foxx, ja kappaleista osa kertoo Longoriasta.

– Olen erittäin ylpeä Tonystä. Hän on todellinen lahjakkuus, Eva Longoria hehkuti miestään People-lehdelle.

Pariisista kantautuneiden tietojen mukaan levyn myynti on lähtenyt käyntiin hyvin. Levyn ensimmäisen singlelohkaisun musiikkivideossa nähdään Täydelliset naiset -sarjan tähtiä. Nyt voit katsoa Top of the Game -kappaleen musiikkivideon tuosta artikkelin alta tai tästä.