Ari Koivunen luottaa finaalissa slovareihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomisessa Idols 2007 -kilpailun finaalilähetyksessä Anna Abreu ja Ari Koivunen laulavat molemmat neljä kappaletta. Helsingin Jäähallista nähtävässä suorassa lähetyksessä esitetään koelaulussa laulettu kappale, tuomariston valinta, kilpailijan oma valinta ja voittajalle sävelletty voittokappale.

Ari Koivunen esittää koelauluissa kuultuna kappaleenaan Sonata Arctican kappaleen Full Moon. Toiseksi kappaleeksi tuomaristo on valinnut hänelle Soundgardenin temmoltaan hyvin rauhallisen Black Hole Sun -biisin. Omana valintanaan Ari Koivunen esittää hieman yllättäen Scorpions -yhtyeen klassikkoslovarin Still Loving You.

– Se on nätti biisi, joka vain sattui tulemaan päähän silloin. Ajattelin, että kun se tuli ensimmäisenä mieleen, niin mitäs sitä nyt enää muuttamaankaan, Ari perusteli valintaansa Idols -verkkosivustolla.

Illan ja siten myös Idols -kilpailun viimeisenä kappaleena Ari ja Anna esittävät molemmat oman versionsa voittajalle sävelletystä On The Top Of The World -kappaleesta.

– Se on peruskliseinen poppibiisi. Eiköhän siitä mun näköinen versio tule jollain tapaa, Ari lupasi.

Idols 2007 -finaalilähetys nähdään huomenna perjantaina MTV3 -kanavalla kello 19.30 alkaen.