Euroviisujen jättikonsertti peruuntui

Euroviisut · Stara.fi

Euroviisujen välipäiväksi, perjantaille 11. toukokuuta Helsingin Jäähalliin suunniteltu raskaan rockin mammuttikonsertti peruuntuu. Konsertissa oli määrä nähdä Lordi vahvistettuna U.D.O.-yhtyeen solistilla UDO Dirkschneiderilla sekä Bloodpit, Thunderstone ja Carmen Gray.

Peruuntumisen syynä on Lordi -yhtyeen muuttunut aikataulu. Yhtye esiintyy toukokuun alussa Yhdysvalloissa Bamboozle-festivaalilla ja saapuu takaisin Suomeen vasta hieman ennen Euroviisuihin liittyviä harjoituksia. Ennakko-odotuksia kiireisempi harjoitusaikataulu sekä euroviisuihin liittyvät lukuisat erikoistehtävät ovat pakottaneet yhtyeen muuttamaan aikatauluaan, ja Jäähallin konsertti on siksi pakko peruuttaa.

Lordin oli lisäksi määrä harjoitella kahden päivän ajan Helsingin Jäähallissa konsertista suunniteltua DVD-taltiointia varten, mutta harjoituksetkin jouduttiin peruuttamaan, mikä esti samalla koko DVD-taltioinnin tekemisen kyseisestä tapahtumasta.

Lordi sekä konsertin järjestäjä pahoittelevat peruuntumista. Liput voi palauttaa lähimpään lippukauppaan tai Menolippuun 11. toukokuuta mennessä.