Täydelliset naiset syöksyssä Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin tuttu menestyssarja Täydelliset naiset on ilmeisesti nähnyt parhaat päivänsä. Sarjan katsojaluvut ovat olleet Yhdysvalloissa jo pitkään laskusuunnassa.

Sunnuntaina Desperate Housewives veti Amerikassa ruutujen ääreen vähiten katsojia koko olemassaolonsa aikana. Katsojia oli noin 15,7 miljoonaa, joka oli peräti 2,6 miljoonaa vähemmän kuin viime viikolla ja lähes 30 prosenttia vähemmän kuin kuluvan kauden avausjaksolla.

Katsojamäärän pudotuksesta ei voi syyttää suoraan pääsiäistä, sillä monien ohjelmien määrät jopa kasvoivat samana ajanjaksona.

Sarjan tunnetuin tähti Eva Longoria on jo pitkään suunnitellut Täydelliset naiset -ohjelman päättymisen jälkeistä uraansa, joten katsojamäärän nopea lasku on huomattu myös näyttelijöiden joukossa. Viimeksi viikonloppuna hän ilmoitti haluavansa jatkossa lisää seksiä roolitarjouksiinsa. Tämä onkin merkki siitä, että tällä hetkellä Longorian tähtäin lienee valkokankaalla.

Stara tapasi Eva Longorian viime vuonna Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!