Anna Nicole Smithin tyttären isä selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myöhään eilen illalla Suomen aikaa selvisi helmikuussa menehtyneen Playboy-malli Anna Nicole Smithin lapsen isän henkilöllisyys. DNA testin tulos oli tyrmäys Smithin kihlatulle, Howard K. Sternille, joka on ollut oikeuden määräämänä lapsen holhooja ja joka on mainittu lapsen isäksi syntymätodistuksessa.

7 kuukauden ikäisen Dannielynnin isäksi osoittautui nimittäin viihdetoimittaja Larry Birkhead, jonka kanssa Anna Nicole aloitti suhteen vuonna 2004. 34-vuotias Birkhead oli innoissaan uutisesta.

– En haluaisi sanoa tätä, mutta mitäs minä sanoin. Minä olen isä! Kiitos tuestanne niille ihmisille, jotka auttoivat minut tähän saakka. Saan lapseni kotiin hyvin pian, Birkhead iloitsi lehdistötilaisuudessa Bahamalla sijaitsevassa oikeustalossa.

Stern ilmeisesti tiesi totuuden jo aiemmin, sillä hän ei suostunut DNA-testiin oikeuden määräyksestä huolimatta. Oikeuden istunto jatkuu Birkheadin mukaan perjantaina selvittämättömien asioiden osalta. Hän ei suostunut yksilöimään mainittuja asioita medioille. Ilmeisesti kyse on kuitenkin huoltajuudesta, joka on edelleen Sternillä. Tuomioistuimen odotetaan siirtävän huoltajuuden oikealle isälle lähiaikoina.

– Larry voi tulla vieraaksemme koska tahansa ja voi viettää aikaa tyttärensä kanssa niin paljon kuin haluaa, Stern totesi lyhyesti lehdistölle.

Lapsen isyydessä oli kyse huoltajuuden lisäksi todellisesta jättiomaisuudesta, sillä Dannielynn voi periä äitinsä ex-aviomieheltä satojen miljoonien dollarien omaisuuden. Mikäli käynnissä oleva oikeudenkäynti päättyy Anna Nicole Smithin hyväksi, lapsi voi periä jopa puolen miljardin dollarin omaisuuden.