Snoop Dogg saamassa pitkän vankilatuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin konsertoinut hiphop-tähti Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, vastasi eilen Los Angelesissa sijaitsevassa oikeusistuimessa syytteisiin aseen ja huumeiden hallussapidosta.

Tapaus juontaa juurensa viime vuoteen, kun Snoop pidätettiin Burbankissa, Kaliforniassa. Lentokentälle saapunut tähti joutui viranomaisten syyniin jo ennen terminaaliin pääsyä, ja tarkastuksessa hänen autostaan löytyi ase ja marijuanaa.

Tuolloin Snoopin lakimies Donald Etra uskoi, ettei tapaus koskaan päädy oikeuteen saakka. Toisin kuitenkin kävi. Mikäli hiphop-tähti todetaan syylliseksi molempiin syytekohtiin, on hänen uralleen tulossa jopa neljän vuoden pakollinen tauko tähden istuessa kiven sisässä. Oikeudenkäynti jatkuu tänään.

Stara oli mukana Snoop Doggin ja Diddyn lehdistötilaisuudessa Helsingissä. Siellä Snoop vitsaili myös aseistaan. Kuuntele koko tilaisuus leikkaamattomana podcastina tästä!