Ilkka Jääskeläinen etsii uutta levy-yhtiötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uudeksi Idols-voittajaksi kruunatun Ari Koivusen edeltäjä Ilkka Jääskeläinen on jäänyt ilman levytyssopimusta jo ensimmäisen albuminsa jälkeen. Monilla tahoilla flopiksi nimetyn Jääskeläisen esikoisalbumi jäi miehen ensimmäiseksi ja viimeiseksi SonyBMG -yhtiöllä, MTV3 uutisoi.

Veljensä kanssa levyttänyt Idols-voittaja ei onnistunut lohkaisemaan esikoiseltan ainoatakaan hittiä, ja nyt levy-yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Valtanen on vahvistanut tiedot, ettei yhteistyö Jääskeläisen kanssa jatku. Jääskeläisen mukaan päätös oli hänen, ja syynä oli erimielisyydet levytyksen aikatauluista.

– Haluan tehdä itse biisejä ja muutenkin vaikuttaa enemmän. Jokainen artistihan haluaa kuitenkin tehdä omannäköistä ja omantyylistä musiikkia, Ilkka kommentoi MTV3:n Viihdeuutisille eilen.

Ilkka Jääskeläinen syyttää levynsä heikosta menestyksestä levy-yhtiön heikkoja markkinointiponnistuksia. Tulevalle levylleen Ilkka olisi halunnut tunnettujen biisintekijöiden sijaan myös omia kappaleitaan. Tällä hetkellä Ilkka Jääskeläinen etsiikin musiikilleen uutta julkaisijaa.