Snoop Dogg vältti vankilatuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen, kuinka hiphop-tähti Snoop Dogg voi joutua jopa neljäksi vuodeksi vankilaan aseen ja huumeiden hallussapidosta. Nyt tähti on selvinnyt ilman vankilatuomiota tekemällä keskiviikkona sopimuksen syyttäjän kanssa.

– Snoop tietää tehneensä hyvät kaupat syyttäjän kanssa. Hän pitää huolen, että hoitaa oman osuutensa sopimuksesta. Hän on iloinen ja helpottunut siitä, että tämä juttu on nyt ohi, tähden lakimies Donald Etra kertoi People-lehdelle.

Snoop yritti ensin vedota siihen, että hänen hallustaan löydetty marijuana oli lääkärin määräämää migreenilääkettä. Aineen määrä oli kuitenkin suurempi kuin laki salli, joten selitys ei tällä kertaa auttanut.

Oikeudenkäynnin tuomari Terry Smerling oli muutenkin tiukkana, ja hän lupasi määrätä Snoopin välittömästi vankilaan pienimmästäkin lain rikkomisesta. Snoopin koeaika on peräti viiden vuoden pituinen. Lisäksi hänet määrättiin suorittamaan huimat 800 tuntia yhdyskuntapalvelua ja pysymään erossa jengien jäsenistä.

Snoopin ongelmat eivät päättyneet vielä tähän. Hän odottaa parhaillaan toista oikeudenkäyntiä, jossa hän voi saada kolmen vuoden vankilatuomion.