The 69 Eyes siirsi kiertuettaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla mainetta niittänyt The 69 Eyes on juuri palannut Suomeen menestyksekkäältä Euroopan kiertueeltaan ja ryhmän oli määrä aloittaa Suomen kiertue torstaina Turun Kårenista, mutta turneeta on jouduttu siirtämään eteenpäin sairaustapauksen takia.

Jyrki69:n siitepölyastma on äitynyt niin pahaksi, että tulevan viikonlopun Jyväskylän, Seinäjoen ja Oulun keikat siirtyvät myöhempään, erikseen ilmoitettavaan ajankohtaan. Turkulaisfanien odottelu palkitaan Down By The Laiturin yhteydessä pidettävällä konsertilla 26. heinäkuuta. Turun Kårenin konserttiliput kelpaavat sellaisenaa Down By The Laiturin keikalle.

Alkuvuoden yhtye teki pitkän konserttikiertueen yhdessä Cradle of Flithin kanssa. Yhdysvalloista palattuaan yhtye suuntasi Euroopan suosituimmille klubeille. Euroopankiertue piti sisällään esiintymisiä Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Venäjällä.

The 69 Eyes julkaisi uuden albumin Angels helmikuun lopussa ja maailmalla viikkoa myöhemmin. Julkaisuviikollaan levy nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Seuraavan kerran yhtyeen on määrä nousta lauteille 26. huhtikuuta Helsingin Tavastialla.