Snoopilla porttikielto myös Australiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoog Dogg joutui äskettäin jättämään maailmankiertueensa brittikeikat väliin, koska häntä ei päästetty maahan hänen riehuttuaan aiemmin Heathrowin lentokentällä.

Nyt myös Australia on evännyt Snoopilta pääsyn maahan vedoten tämän rikosrekisteriin. Herra Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, oli kutsuttu juontajaksi ensi viikolla Sydneyssä järjestettävään MTV Australia Video Music Awards -tapahtumaan. Snoopin oli tarkoitus lentää paikalle ensi viikolla.

Australian maahanmuuttoministeri Kevin Andrews kuitenkin ilmoitti, että Snoop Doggin viisumihakemus on hylätty, koska hän ei täytä maahantuloon tarvittavia vaatimuksia. Andrews ilmoitti Sydneyn Macquarie Radion haastattelussa, ettei Snoop ole sellainen henkilö, jonka he haluavat maahansa.

Edellisen kerran Snoop kävi Australiassa helmikuussa, jolloin hän sai virallisen varoituksen oltuaan maassa kaksi päivää yli viisuminsa määräajan.

Hiphop-tähti on tuomittu lukuisista rikoksista, kuten luvattomien aseiden ja huumeiden hallussapidoista. Lisäksi häntä on syytetty murhasta vuonna 1996. Hän voi valittaa päätöksestä 28 päivän aikana, mutta päätöstä tuskin ehditään muuttaa ennen ensi viikolla järjestettävää gaalaa.