Sekopää yritti tappaa Sandra Bullockin miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sandra Bullock joutui viime sunnuntaina kauhun valtaan, kun pakkomielteen riivaama nainen yritti tappaa hänen aviomiehensä Jesse Jamesin.

Näyttelijä Sandra Bullock, moottoripyöräyrittäjä Jesse James ja Jamesin 10-vuotias poika olivat palaamassa kotiinsa sunnuntai-iltana, kun Marcia Valentine -niminen nainen yritti ajaa hopeanvärisellä Mercedes-Benz -autollaan Jamesin yli häneen kuitenkaan osumatta. Nainen yritti päälleajoa kolme tai neljä kertaa, minkä jälkeen pakeni paikalta, TMZ.com uutisoi.

Poliisin saapuessa paikalle Valentine oli jo karkuteillä. Tiiviin etsinnän jälkeen hänet kuitenkin löydettiin maanantaiaamuna ja pidätettiin välittömästi. Häntä epäillään törkeästä pahoinpitelystä. Syytelistaan lisätään myöhemmin mahdollisesti myös tapon yritys.