Hiphop-tähti Akon näytteli alaikäisen raiskausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Akon on joutunut ongelmiin muutaman viikon takaisen keikkansa takia. Hän oli esiintymässä Trinidadissa, kun hän kutsui 15-vuotiaan tytön lavalle kesken esityksen.

Danah Alleyne -niminen tyttö oletti osallistuvansa tanssikilpailuun, mutta joutuikin Akonin ahdistelemaksi. Hiphop-tähti käänteli ja pyöritteli tyttöä ja matki seksiasentoja tämän kanssa. Pian mukaan tuli myös yksi taustatanssijoista, Trinidad Express -lehti uutisoi.

Asian tultua julki, maan turvallisuusministeri Fitzgerald Hinds ilmoitti Fox News -uutisille haluavansa Akonin syytteeseen teostaan. Lisäksi yksi hiphop-tähden yhteistyökumppaneista, matkapuhelinoperaattori Verizon, on välikohtauksen takia irtisanonut sopimuksen Akonin ja kiertueen pääesiintyjän Gwen Stefanin kanssa.