Huijaus: Nightwishin uusi laulaja on Sontra

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Nightwish -yhtye on saavuttanut maailmalla jo vankan aseman, sillä yhtyeen Yhdysvaltojen kiertueen avauskeikka on loppuunmyyty jo viisi kuukautta ennen keikkapäivää.

Yhtyeen suosiosta kertoo osaltaan myös Kreikassa paljastunut huijaus, jossa paikallinen keikkajärjestäjä markkinoi kesäkuussa järjestettävää ”Nightwish-konserttia”. Mainosten mukaan maailmankiertueen avauskeikalla olisi mukana myös yhtyeen uusi laulaja Sontra.

Uuden vokalistin henkilöllisyyttä ei ole kuitenkaan vielä julkistettu, eikä kyseinen keikkakaan pidä paikkaansa. Yhtye kommentoi huijausta verkkosivustollaan.

– Joku hemmo Kreikassa promotoi innokkaasti kesäkuussa tapahtuvaa ”Nightwish-konserttia”. Konsertista on olemassa jopa juliste. Tuo konsertti on huijaus, joten ÄLÄ osta lippua sinne! Kyse lienee ”ota rahat ja juokse” -tempusta. Joten vielä kerran: Kaikki tuo teksti on niin sanottua hevon kukkua, yhtye kirjoittaa.