Nyt se alkoi! Areenan yleisö hullaantui!

Euroviisut · Stara.fi

Vuoden takaisen Lordin Euroviisujen voiton seuraukset kulminoituvat juuri alkaneeseen viisufinaaliin, jossa kisataan vuoden 2007 Euroviisuvoitosta.

Antti Jokisen näyttävä monsterivideo ja Lordin esiintyminen saivat kunnian aloittaa suoran lähetyksen, jota seuraa arviolta yli 100.000.000 ihmistä ympäri maailmaa. Täpötäyden Hartwall Areenan yleisö hullaantui Lordin esityksestä. Kyseessä oli Suomen televisiohistorian kallein kolmeminuuttinen.

Senaatintorilla on tällä hetkellä viisuja seuraamassa arviolta 15.000 ihmistä, ja suurin osa suomalaista on naulittuna ruutujensa ääreen kotikatsomoissa. Tänään nähdään 24 maan esitykset, joista voittaja valitaan puhelin- ja tekstiviestiäänestyksillä.

Katso Euroviisujen videopodcast-erikoisjaksot tästä tai YouTubesta!