Juliette Lewis: En vihaa Paris Hiltonia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Juliette Lewis tunnetaan kymmenien elokuvarooliensa lisäksi myös artistina. Jokunen kuukausi sitten amerikkalaisissa viihdelehdissä uutisoitiin hänen vihaavan Paris Hiltonia ja tämän musiikkia.

Stara tapasi Lewisin Lontoossa, jossa hän kiisti lehtitiedot valheellisina.

– Lueskelin muutama päivä sitten minusta kirjoitettuja juttuja internetistä. En ollut uskoa silmiäni, kun luin otsikon, jossa minun kerrottiin vihaavan Paris Hiltonia. Minä en ole koskaan sanonut ainuttakaan pahaan sanaa hänestä. Minulla ei ole tapana panetella julkkiksia julkisuudessa. Sellainen käytös ei yksinkertaisesti sovi tyyliini, Lewis hymähtää.

– Oletan, että toimittaja ymmärsi sanani väärin. Puhuin todennäköisesti yleisesti jostakin aiheesta, jonka hän tulkitsi liittyväksi Parisin musiikkiin. Outo juttu, Juliette päivitteli Staralle.

Lue Juliette Lewisin koko haastattelu tästä!