Nightwishin laulaja selviää kello 17.00

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nighwish -yhtyeen uuden laulajan henkilöllisyyttä on varjeltu kuin valtiosalaisuutta, mutta kaikista varotoimista huolimatta se oli vähällä paljastua ennen aikojaan.

Uuden naisvokalistin henkilöllisyys piti julkistaa vasta 30. toukokuuta, kun yhtyeen uusi single Eva oli määrä julkaista. Single on kuitenkin päätynyt internetiin ennen aikojaan Iso-Britanniassa tapahtuneen vuodon takia, joten vokalistin nimi paljastetaankin yhtyeen verkkosivuilla jo tänään kello 17.00.

Kappaleen internetmyynti alkaa samasta syystä jo huomenna perjantaina, ja samana aamuna kappale saa myös ensimmäiset radiosoittonsa Radio Rockissa ja YleXillä. Otteen kappaleesta voi kuunnella jo nyt yhtyeen verkkosivuilla tästä!

Yhtyeen verkkosivut sijaitsevat osoitteessa www.nightwish.com, mutta tämän päivän mahdollista ruuhkaa varten sivut julkaistaan myös osoitteessa mirror.nightwish.com.