Uusi dancemusiikin festivaali Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään elokuussa uusi dancemusiikille omistettu D-Fest -niminen kaupunkifestivaali. 17. – 18. elokuuta järjestettävässä tapahtumassa lavoille nousee useita kansainvälisiä dancetähtiä.

Dancekarkeloiden tapahtumapaikkana toimivat useat tamperelaiset klubit ja yökerhot sekä D-Laiva, joka vie tanssikansaa risteilyille. Esiintymässä nähdään mielenkiintoinen otos 90-luvulta tuttuja supernimiä. Niistä mainittakoon esimerkiksi Culture Beat, E-Type ja Basic Element. Lisäksi mukana ovat myös Pandora, Akcent, Vinyl Shakerz ja Sunblock sekä useita kotimaisia danceakteja.

– Festivaalin ajatuksena on palauttaa yleisön mieleen niin 90-luvun nostalginen dance music kuin tuoda yleisön eteen nykypäivän astetta rankemmat dance-kulttuurin tekijät Suomesta ja ulkomailta, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Samana viikonloppuna Tampereella esiintyy myös kansainvälinen megayhtye Toto, jota lämmittelemässä nähdään parin keikan mittaisen paluun tekevä kotimainen tyttöduo Nylon Beat.

Uusimmat