Enrique Iglesias: Kuinka monta pilleriä sinä otat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden levyn markkinointikiertueella parhaillaan oleva latinohurmuri Enrique Iglesias kertoo Staran haastattelussa kärsivänsä nykyisin unettomuudesta.

– Nukun todella huonosti, yöuneni jäävät usein vain muutamaan tuntiin. Murehdin sängyssä kaikenlaisia asioita, esimerkiksi musiikkini menestymismahdollisuuksia. Myös pienet ja mitättömät jutut kasvavat mielessäni ratkaisemattomiksi ongelmiksi. Järkeni tuntuu tuon tuostakin katoavan. Ajaudun usein hulluuden partaalle, Enrique vuodatti.

Supertähti saa nykyisin unen vain keinotekoisesti, eli käyttämällä unipillereitä. Iglesias tiedusteli haastattelun lomassa myös toimittajan mahdollisesta unipillereiden käytöstä.

– Nukahtaminen on minulle turhauttava ja tuskallinen tavoite. Olen usein vielä aamuyöstäkin hereillä. Minun on otettava säännöllisesti joka yö unipillereitä, jotta voin nukkua edes muutaman tunnin vuorokaudessa. Kuinka monta pilleriä sinä otat iltaisin, Iglesias kysyi Staran toimittajalta kuin olettaen unipillereiden syömisen olevan yleinen tapa.

Lue Enrique Iglesiaksen koko haastattelu tästä!

Uusimmat