Lindsay Lohan ajoi kännissä kolarin? Lue haaste!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan haastettiin torstaina oikeuteen vuonna 2005 tapahtuneen kolarin takia. Nyt on selvinnyt, että Lindsayn kolaroimaksi joutunut Raymundo Ortega syyttää eilen kirjatussa haasteessaan tähden olleen alkoholin vaikutuksen alaisena kolarin sattuessa.

Lindsay törmäsi yrityksensä omistamalla Mercedes-Benz -autolla Ortegan tila-autoon poistuessaan The Ivy -ravintolasta Länsi-Hollywoodissa. Mies on nyt haastanut oikeuteen Lohanin lisäksi myös ravintolan, josta Lindsay oli poistunut ennen kolaria, TMZ.com uutisoi.

Haasteen mukaan tuolloin 19-vuotias Lindsay joi ravintolassa alkoholia, vaikka hän oli yhdysvaltalaisten lakien mukaan vielä alaikäinen. Siksi Ortegan mukaan ravintola on osasyyllinen kolariin. Haasteen mukaan paparazzeja paennut Lohan ajoi selvää ylinopeutta ja katseli olkansa yli sen sijaan, että olisi pitänyt katseensa tiessä.

Mies vaatii oikeudessa yhteensä 200.000 dollarin korvauksia. Hän vetoaa siihen, että Lindsay on jäänyt usein kiinni ylinopeudesta ja joutunut useita kertoja kolareihin. Oikeus käsittelee kuitenkin tapausta yksittäisenä kolarina, joten Ortegalla voi olla vaikeuksia näyttää syytteitään toteen kaksi vuotta tapahtumien jälkeen.

Lue Ortegan oikeudelle jättämä haaste kokonaisuudessaan tästä!

Uusimmat