Amy Winehousen kurkkukipu olikin tekosyy?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse perui viime hetkellä tälle päivälle kaavaillun keikkansa Seinäjoen Provinssirockissa. Virallisesti syyksi ilmoitettiin kurkkukipu, josta tähdellä oli esittää myös lääkärintodistus.

Kulissien takana virallista selitystä ei kuitenkaan kovin yleisesti uskota. Provinssirockin järjestäjätaho ei ole luonnollisestikaan kommentoinut huhuja, mutta yleisesti väitteen kurkkukivusta uskotaan olevan keksitty. Jo aiemmin keväällä Winehouse perui yhden Euroopan kiertueensa hieman epämääräisistä syistä.

Ulkomaisten verkkosivustojen mukaan Amyn viime päivien keikat ovat sujuneet täysin normaalisti, eikä kurkkukivusta ole ollut tietoakaan. Perjantaina Winehouse esiintyi energisesti Ruotsissa Hultsfredin rockfestivaaleilla, jossa tämän päivän ongelmista ei ollut tietoakaan. Eilen Amy nähtiin Tanskassa Zulu Rocks -tapahtumassa.

Varmuutta Winehousen kurkkukivun laadusta ei tietenkään voida saada. Seuraavan kerran Winehousen on määrä nousta lavalle Glastonburyssä ensi perjantaina.

Uusimmat