Spice Girlsiltä uusi levy ja maailmankiertue!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi jo viime keväänä, kuinka 90-luvun menestyksekkäin tyttöyhtye Spice Girls on tekemässä paluuta. Nyt tieto on viimein vahvistettu myös viralliselta taholta.

Yhtyeen odotettu paluu vahvistettiin viimein eilen Lontoossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa oli läsnä yhtyeen koko viisikko, eli Mel C, Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell ja Mel B. Heti Helsingin keikkansa jälkeen vuonna 1998 hajonnut yhtye poseerasi nyt ensimmäistä kertaa yhdessä hajoamisensa jälkeen.

Spaissareilla on suuria suunnitelmia paluunsa suhteen, sillä tulossa on uutta musiikkia ja Los Angelesista joulukuussa alkava maailmankiertue. Musiikkipuolella suunnitteilla on Greatest Hits -kokoelman julkaiseminen, mutta levylle on tulossa myös uutta musiikkia. Uutisoimme jo keväällä Victoria Beckhamin käyneen studiossa laulamassa omat osuutensa kappaleista.

Uusimmat