Suomalaisbiisi soittokieltoon Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen singlelistan tämän hetken ykkönen, tamperelainen White Flame -yhtye, on joutunut Britanniassa MTV-musiikkikanavalla soittokieltoon.

Yhtyeen Kill The Radio -kappale kritisoi radioiden soittolistoja, mutta nyt sen musiikkivideo on asetettu osittaiseen esityskieltoon. Musiikkikanavan lakiosasto nimittäin päätti, että Kill The Radio -kappaleen musiikkivideota ei saa esittää kanavan minkään maan ohjelmissa ennen kello 21 illalla.

– Tiesimme olevamme liian kovia radioon, mutta että televisioonkin, White Flamen basisti Sammye naurahti.

Sarri Sepän ohjaamassa videossa nähdään myös vanhan liiton rocktähtiä, kun tänä kesänä uutta tulemistaan tekevän Havana Blackin solisti Hannu Leidén esiintyy filmillä radiojuontajana. Aikaisemmin mm. Hanoi Rocksia tuottanut Leidén on myös taustavoimana White Flamen elokuussa ilmestyvällä esikoisalbumilla.