Suomisisältöä iPhonen testiversiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New York Times -lehden toimittaja David Pogue pääsi etukäteen kokeilemaan Applen ensi perjantaina Yhdysvalloissa julkaistavaa iPhonea. Testauksesta kuvattu video on nyt päätynyt myös YouTubeen.

Matkapuhelinten käyttökokemuksen mullistavan laitteen toimintoja esitellään videossa, ja yllättäen merkittävä osa puhelimen testattavasta sisällöstä on peräisin Suomesta. Musiikkialbumeja selatessa vilahtaa ensin The Rasmuksen levynkansi.

Pian tämän jälkeen toimittaja esittelee laitteen video-ominaisuuksia, ja yllättäen testattavana on taannoin Conan O´Brianin ohjelmaan Suomessa kuvattua materiaalia. Pian miljoonat ihmiset ihastelevat siis ruuduiltaan iPhonen ominaisuuksia Huuma -ohjelman Pikku-Loren ja Pikku-Jaskan pyyhältäessä laitteen ruudulla.

Katso video artikkelin alta tai tästä!

Uusimmat