Paris Hilton -uutinen raivostutti uutisankkurin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on ollut viime viikkoina maailman seuratuin julkkis, jonka liikkeistä on uutisoitu viihdelehtien lisäksi laajasti myös uutiskanavilla. MSNBC -kanavan aamuohjelman juontajakolmikolle Hilton-uutiset olivat kuitenkin liikaa.

Parisin vankilasta vapautumista seuranneena aamuna miljoonaperijätär oli ykkösuutisena suunnilleen kaikilla amerikkalaisilla uutiskanavilla. Ykkösaiheeksi nostaminen oli kuitenkin liikaa MSNBC -kanavan naisjuontaja Mika Brzezinskille, joka pahoiteltuaan valintaa ykkösaiheeksi kieltäytyi myös lukemasta uutista, repi uutisen silpuksi ja yritti sytyttää paperit vielä palamaan.

– Vihaan tätä juttua, eikä sen pitäisi olla meidän pääaiheemme. Olen saanut tarpeekseni Paris Hiltonista. Voisitko polttaa tämän jutun. Olen vähällä kilahtaa, Mika Brzezinski raivosi.

– Mene seuraavaan juttuumme, toinen uutisankkureista yllytti vieressä.

Lopulta Brzezinski syötti Hiltonin uutisen käsikirjoituksen paperisilppuriin, mutta joutui näkemään kun kanava ajoi ulos kuvamateriaalia Hiltonin vapautuksesta. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Uusimmat