Spice Girlsin paluusuunnitelma meni mönkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Lontoossa järjestetään prinsessa Dianan suuri muistokonsertti, jossa nähdään sankka joukko megatähtiä. Alunperin konsertissa piti olla mukana myös Spice Girls -yhtye.

Spice Girlsin paluusta on huhuttu jo pitkään, mutta kuluneella viikolla yhtye vahvisti tiedot uudesta musiikistaan, kokoelmalevystään ja maailmankiertueestaan. Yhtyeen oli tarkoitus tehdä näyttävä paluu juuri tämäniltaisessa megakonsertissa, mutta suunnitelma kaatui aikatauluongelmiin.

– Olisimme halunneet olla mukana konsertissa tänä viikonloppuna, mutta aikataulu oli lopulta täysin mahdoton meille, Mel C kertoi The Sun -lehdelle.

Victoria ”Posh Spice” Beckham, Melanie ”Scary Spice” Brown, Geri ”Ginger Spice” Halliwell, Emma ”Baby Spice” Bunton ja Melanie ”Sporty Spice” Chisholm olisivat halunneet tehdä paluunsa satojen miljoonien televisiokatsojien edessä. Nyt yhtyeen paluukeikka on vielä auki, mutta mitä luultavammin se tulee olemaan vertaansa vailla oleva spektaakkeli.

Illan Diana -konsertissa nähdään kuitenkin esimerkiksi Elton John, Tom Jones, Duran Duran, James Morrison, Kanye West, Pharrell Williams, Rod Stewart ja Take That. Yle Teema esittää konsertin suorana lähetyksenä kello 18.00 alkaen.