George Michael poikaystävänsä kanssa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supertähdeksi WHAM!-duon toisena osapuolena noussut George Michael esiintyi eilen Helsingin Hartwall Areenalla lähes loppuunmyydyssä konsertissa.

Kahdeksanhenkisen orkesterin ja kuuden taustalaulajan kanssa esiintynyt supertähti esitti parituntisen keikkansa aikana lähinnä otteita suuresta hittirepertuaaristaan. Yhden kappaleistaan Michael omisti poikaystävälleen, joka oli myös paikalla Helsingissä.

Esitystekniikan osalta Michaelin keikalla pääosaa näytteli suuri videonäyttö. Konsertin mielenkiintoisimmassa kohtauksessa lavalla nähtiin jättikokoinen Yhdysvaltojen presidentti George W. Bush, jolle Iso-Britanniaa edustanut bulldog-koira suoritti suuseksiä. Tempauksen tarkoituksena oli ilmeisesti kritisoida Irakin sotaa.

Hittiparaatissa kuultiin myös WHAM! -yhtyeen aikaisia klassikoita. Kahden encoren jälkeen keikka päättyi Freedom -kappaleeseen.