Jackass-tähden ero varmistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Jackass -ryhmän keulahahmo Johnny Knoxville on eroamassa vaimostaan 12 vuoden avioliiton jälkeen. Hurjapää jätti eropaperit oikeudelle tiistaina. Stara uutisoi eron jo helmikuun alussa, jolloin pariskunta oli jo tehnyt päätöksen erosta.

36-vuotias Johnny Knoxville, oikealta nimeltään Philip John Clapp, perusteli Los Angelesin oikeusistuimelle erohakemustaan Melanie Lynn Clappista ylitsepääsemättömillä erimielisyyksillä. Knoxville pyytää hakemuksessaan yhteishuoltajuutta pariskunnan 11-vuotiaalle Madison-tyttärelle. Lisäksi Johnny on luvannut maksaa tarvittavan määrän elatusmaksua.

Papereiden mukaan pariskunta avioitui 15. huhtikuuta 1995 ja erosi 17. kesäkuuta 2006. Pari joutui kriisiin taannoin Dukes Of Hazzard -elokuvan tiimellyksessä, kun Johnnyllä ja vastanäyttelijä Jessica Simpsonilla huhuttiin olevan suhde. Molemmat kuitenkin kiistivät huhut perättöminä.

– Onneksi olemme puhuneet tästä vaimoni kanssa. Sanoin hänelle, että ihmiset vain keksivät näitä juttuja ja kirjoittavat ne sitten lehtiin. Vaimoni ymmärtää, mutta ei tietenkään pidä tästä. Olen varma etteivät Jessica ja hänen miehensäkään pidä tällaisesta, Knoxville totesi tuolloin.

Stara tapasi Johnny Knoxvillen elokuvan ensi-illan aikaan Lontoossa. Lue haastattelu tästä!