Supermalli Kate Moss saa potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Narkkarirokkari Pete Dohertyn kanssa seurusteleva supermalli Kate Moss on saamassa potkut eräältä hänen suurimmista työnantajistaan. Mossin sopimus alusvaatebrändin kanssa päättyy ensi kuussa, eikä toimisto suostu enää uusimaan sitä.

Moss jäi taanoin kiinni kokaiinin käytöstä ja sai kenkää useiden suurten yhtiöiden kampanjoista. Sittemmin hän onnistui tekemään onnistuneen paluun muotimaailman kärkikaartiin, mutta nyt hänellä voi olla edessään uusi alamäki. Alusvaateyhtiön tuottaja Serena Rees kertoi Radar -julkaisulle, että Kate on menettänyt parhaan vetovoimansa, minkä johdosta yhtiö on jo valinnut uusia raikkaita kasvoja hänen tilalleen.

Supermalli on kärsinyt viime aikoina myös poikaystävänsä jatkuvista huumesekoiluista. Edellisen kerran Doherty tunnusti kovien huumeiden käytön oikeudessa eilen.